Home‎ > ‎Information‎ > ‎

Daily Schedule

Saturday Academy Daily Schedule

 

 MIDDLE SCHOOL - MORNING

9:40 - 11:15

LAB MODULES
MIDDLE SCHOOL - AFTERNOON

12:40-2:20

TEAM BUILDER AND ACTIVITIES (TECHNOLOGY/POETRY/ETC..)

 HIGH SCHOOL - MORNING

9:40 - 11:15

TEAM BUILDER AND ACTIVITIES (TECHNOLOGY/POETRY/ETC..)

 HIGH SCHOOL - AFTERNOON

12:40-2:20

LAB MODULES


A.M.

 

8:30                        Staff Meeting (30 minutes)

 

9:00 - 9:30            Breakfast – All Academy (30 minutes)

 

9:40 - 11:15         MS Lab Modules and Classroom (1 hour and 35 minutes)

 

11:15 - 11:30       MS Students get ready for lunch, announcements, clean up and restroom break

 

HS remains in Lower Jewell for Activities. 

 

9:40 - 10:10         HS Team Builder (30 minutes)

 

10:15 - 11:15       HS Technology 1st day; HS Poetry 2nd day in Jewell (1 hour)

 

11:15 - 11:30       HS Students get ready for lunch, announcements, clean up and restroom break

 

11:30 - 12:00       Lunch – All Academy (30 minutes)

 

 

P.M.

 

12:00 - 12:30       Birthdays; Outside (30 minutes)

 

12:40 - 2:20         HS Lab Modules and Classroom (1 hour and 50 minutes)

 

MS remains in Jewell or goes to Computer Labs for Activities

 

12:40 - 1:10         MS Team Builder (30 minutes)

 

1:20-2:20              MS Technology 1st Day (move to Computer Labs); MS Poetry 2nd Day in Lower Jewell (1 hour)

 

2:20 - 2:30            Announcements, Dismissal – All Academy (College Interns escort students to buses)

 

2:30                        College Interns will meet with Teaching Team or help Senior Mentors clean up, depending on teaching team needs.


Comments